Acer nitro v 15 anv15-41-r2x8

Acer nitro v 15 anv15-41-r2x8

Acer nitro v 15 anv15-41-r2x8

.

Wanneer de nieuwe computer klaar is zullen wij contact opnemen om data overzetten in te plannen.

Het support contract voor de thuis gebruiker.

Omschrijving

De Acer Nitro V 15 maakt je dagelijkse leven gemakkelijker met snelle en betrouwbare prestaties en is ideaal om te gamen of taken snel uit te voeren. Het gaat niet alleen om wat je doet, maar om het beter, sneller en met meer plezier te doen.

Een nieuw niveau van prestaties
De AMD Ryzen 7000 serie processoren maken deze laptop geschikt voor veeleisende games en flexibel multitasken. Dankzij de snelle responstijd en soepele prestaties speel je zonder onderbrekingen – van de eerste keer laden tot aan de eindbaas.

NVIDIA GeForce RTX 40 Series laptop-GPU’s
GeForce RTX 40 Series Laptop-GPU’s sturen ‘s werelds snelste laptops voor gamers en creators aan. RTX 40 Series-laptops zijn gemaakt met de ultra-efficiënte Ada Lovelace-architectuur en hebben gespecialiseerde AI Tensor-kernen voor nieuwe ervaringen met AI die niet mogelijk zijn met een doorsnee laptop. Maak een enorme sprong in de prestaties met DLSS 3,5 en levensechte virtuele werelden met volledige ray tracing. Daarnaast optimaliseren AI-ondersteunde Max-Q-technologieën de prestaties van het systeem, het vermogen, de batterijduur en akoestiek voor optimale efficiëntie.

RTX voor AI
Ontdek het voordeel van RTX AI. Van meer creativiteit en ultra-efficiënte productiviteit tot razendsnel gamen, de ultieme kracht van AI op Windows pc’s vind je op NVIDIA RTX en GeForce RTX.

Visuele extravagantie
Het 15,6-inch scherm komt tot leven met tot 165 Hz 3ms (GTG) Full HD-scherm met 300 nits. Het levendige sRGB 100% kleurengamma garandeert een visueel spektakel met levendige kleuren.

Moeiteloos apparaatbeheer met NitroSense
Met NitroSense op de Nitro V 15 kun je de prestaties van je laptop eenvoudig beheren en in de gaten houden. Pas de ventilatorsnelheid aan, controleer de systeemstatus en optimaliseer met maar een paar muisklikken voor games of andere taken. Zo blijven de prestaties optimaal en je systeem koel.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.